Hasbro held his last show on Friday in front of the Power Rangers and showed many new toy lines, figurines and more during the event. One of the most long-awaited revelations, although surrounded by the coming season of Dino Fury of the Power Rangers, is the official opening of the rest of the cast. We’d like to give you a first official look at Dino Fury’s main cast, although we also had the opportunity to talk to the new cast and tell them what they were, the Rangers, what they liked about franchising and much more! The complete cast consists of Russell Curry (red), Kaya Moya (blue), Hunter Deno (pink), Tessa Rao (green) and Chance Perez (black). From the next slide you will find all details about the character, his biography, photos and much more.

First we wanted to ask them if they were fans of the franchise before the audition and what they liked most about the franchise.

I grew up with the Power Rangers, and as a kid I was a big fan! I had so many toys, and I watched the show every day after school, Curry said. I like the fact that franchising gives the next generation teamwork lessons. It’s so important that we find ways to meet the challenges together despite our differences, and that’s exactly what the Rangers do in each episode!

My uncle is a big fan of the Power Rangers, and has been since he was a child, Moya said. I remember watching him grow up. What I like most about the franchise is the opportunity to inspire young people. Power Rangers teaches children to be brave and that teamwork is essential!

Who’s not a fan of the Power Rangers? ! For me, they are one of the most iconic superheroes so far, Dino said. I love how honesty really improves their Rangers; the lessons they give are so important in life. Being a ranger, inspiring children and showing them who we can be will be very useful.

When I was young, I heard a lot about it and I knew it was an incredible legacy, but I never thought I could be a part of it, Rao said. I love what honesty is; we can always try to be better, whether it’s for our own life or someone else’s, and if you’re brave and kind, anyone can become a Ranger of Power – even me!

I grew up with the Power Rangers! When I was six years old, I had a movie, a gun, some costumes and even public relations, Perez says. I would say that my favorite part of the Power Rangers franchise are the lessons they give in each episode. Their attitude and their positive view of every situation that has happened to them. We may not all fight 50 foot monsters, but each of us has our own demons in life. The Force Rangers have taught me that we have to keep trying, even if it doesn’t work the first time.

On the next slide you will find all the official details and more information about our interview with the entire distribution!

Power Rangers Dino Fury maakt in 2021 hun Nickelodeon-debuut.

Je bent enthousiast over Dino Furia, en wat vind je van de cast? Laat het ons weten in de commentaren, of, zoals altijd, sluit je aan bij mij op Twitter @MattAguilarCB om te praten over om het even wat Power Rangers gerelateerd!

Russell’s Curry: Dino Furi rood

(Foto: Hasbro)

Naam: Russell’s Curry

De kleur van de rangers: Rood

De naam van het personage: Zayto

Bio:

Russell Curry groeide op op de Cucamonga Ranch in Californië, een rustige buitenwijk van Los Angeles. Met tegenzin nam hij zijn eerste acteerles op Alta Loma High School en werd tot zijn verbazing verliefd op hem.

Sindsdien heeft Russell zich toegelegd op projecten die bedoeld zijn om een glimlach op het gezicht van mensen te toveren. In zijn vrije tijd eet hij graag, brengt hij tijd door met zijn familie en juicht hij zijn Los Angeles Clippers toe in moeilijke tijden.

Het is een grote eer voor Russell om een rolmodel voor jonge mensen te zijn als hij zich bij de Power Rangers-familie aansluit.

Russell wordt vertegenwoordigd door het LoveStone agentschap in Los Angeles.

Vorige

Surreëel Moment

Het zou een behoorlijk surrealistisch moment moeten zijn als je weet dat je een Power Ranger gaat worden. Wat kunt u ons vertellen over dat moment en wie was de eerste persoon met wie u er over sprak?

Het is een bitterzoet moment dat ik ontdekte,” zei Curry. In feite was ik met mijn familie bezig om de herdenkingsdienst voor te bereiden, maar zodra ik het nieuws kreeg, vertelde ik de hele familie die echt blij voor me was. Ik ben dankbaar dat ik bij de mensen ben geweest die het dichtst bij me staan, ook al is het niet in de beste omstandigheden gebeurd.

Ik was opgewonden om te leren dat ik een Power Ranger ging worden,” zei de mijne. Ik was ook erg opgelucht omdat het een tijdje duurde om het antwoord te horen. Mijn eerste auditie was in maart, en ik kwam er op de 13e achter. Augustus! De eerste persoon die ik belde was mijn moeder, maar ze nam niet op omdat ze werkte. Zo kwam mijn vader er eerder achter dan zij!

Eerlijk gezegd is het nog steeds zo surrealistisch,” zei Dino. Ik herinner me immers elke dag dat ik een machtige ranger ben! Ik was met mijn beste vriendin, Madison Bailey, de dag dat ik gebeld werd. Ik dacht dat het over het project ging zodra mijn agent belde. Hij antwoordde willekeurig. Ik ben net begonnen met Hey, wat is er aan de hand? Dan gaat hij verder: Excuseer me….. het ziet er naar uit dat je naar Nieuw-Zeeland moet gaan. Jij bent de nieuwe Pink Ranger. En op dat moment dacht ik dat ik auditie ging doen voor de gele ranger, dus mijn antwoord was… PINK?! Maddy keek me aan, en ik knikte gewoon met mijn hoofd en begon te huilen. Ik heb mijn moeder meteen gebeld, en ik kon het haar niet eens vertellen, ze wist het meteen. Mijn moeder is mijn beste vriendin en mijn grootste supporter, dus natuurlijk was zij de eerste persoon die ik belde.

Zo surrealistisch! Het was allemaal heel plotseling en onverwacht op de meest verbazingwekkende manier,” zei Rao. Ik zat zonder werk tijdens de rust en ik kon niet geloven wat ik hoorde. Ik heb meteen mijn moeder gebeld omdat mijn ouders mijn grootste supporters waren en ik het nieuws graag aan hen wilde vertellen.

Zodra ik erachter kwam, was ik op FaceTime met mijn manager! Hij begon het gesprek met de nieuwe zwarte baby in het stroombereik! Mijn onmiddellijke reactie was… NEE! Wat? ! Hou je me voor de gek? ! Toen kwamen mijn zus en moeder kamers huren voor de vreugde, en we begonnen allemaal te schreeuwen en te schreeuwen! In mijn familie was er zoveel geluk, opwinding en aanmoediging. Ik zal deze dag nooit vergeten,” zei Mr. Perez.

Vorige

Kainaloo (werf) Moya: Dino Fury Blue

(Foto: Hasbro)

Naam: Kainaloo (Werf) Moya

De kleur van de rangers: Blauw

De naam van het personage: Ollie

Bio:

Kainalu Moya is geboren en getogen in Kaneoha, Oahu, Hawaï. De naam betekent oceaangolf in Hawaï. Naast zijn Hawaïaanse bloed heeft hij ook Japanse, Chinese en Filippijnse afkomst.

In het eerste semester van de universiteit volgde hij zijn eerste toneelcursus, wat zijn interesse voor theater heeft aangewakkerd. Eind 2018 verhuisde hij naar Los Angeles om zijn droom te realiseren. Hij is een fervent hardloper en surfer.

Kinalu is erg blij om deel uit te maken van de Power Rangers familie.

Vorige

Dinosaurusjagers: Dino Furi Roze

(Foto: Hasbro)

Naam: Dino Jager

De kleur van de rangers: Rose

De naam van het personage: Amelia

Bio:

Hunter Deno is geboren en getogen in Orlando, Florida. Ze bestelde haar eerste advertentie op haar eerste verjaardag en keek nooit meer terug. Ze houdt ervan om te reizen en de wereld om haar heen te verkennen. Vooral op een familieranch, waar ze geniet van het gezelschap van haar koeien, ezels en honden. Ze is opgewonden om buiten het Power Ranger-verhaal te worden gehouden.

Vorige

Tricks, combinaties of morphs?

Wat had je het meest verwacht nadat je de rol had gekregen? Trucs doen, een pak aantrekken of transformeren?

In kostuum! Als kind deed ik altijd alsof ik een Red Ranger was, en het zien van mezelf in een kostuum is een echt surrealistisch gevoel dat de cirkel sluit,” zei Curry.

Toen ik erachter kwam dat ik de rol kreeg, was ik zo opgewonden om met het stuntteam te werken. Mijn primaire doel is om in actie te komen, daarom was ik zo opgewonden,” zei Moya.

Ik heb het gevoel dat er niets bijzonders was dat ik het meest verwachtte,” zei Dino. Ik was een beetje aan het trainen in de stuntwereld, dus trainen met een stuntteam was erg spannend voor mij. Er gaat niets boven het dragen van een pak de eerste keer. Het is uiterst inspirerend, vooral wanneer de morfevolgorde in volledige combinatie wordt doorlopen.

Ik kon niet wachten om dit allemaal te doen! Ik keek ernaar uit om veel trucs te leren, maar het dragen van een pak is heel bijzonder,” zei Rao. Toen ik het de eerste keer probeerde, huilde ik bijna (maar vertel het niemand!).

Het is zeker een pak en zo,” zei Mr. Perez. Toen ik jonger was, deden mijn vrienden en ik ons voor als Power Rangers en schopten we in de lucht om ze te imiteren. Ik kan niet geloven dat ik dit nu echt kan doen! Het kind in mij leeft zijn droom.

Vorige

Tessa Rao: Dino Fury Green

(Foto: Hasbro)

Naam: Tessa Rao

De kleur van de rangers: Groen

De naam van het personage: Izzy

Bio:

Tessa Rao maakte al op jonge leeftijd kennis met acteren en haar liefde voor muziek en theater ontwikkelde zich geleidelijk aan tot een sterke passie voor de filmindustrie. Haar multiculturele achtergrond heeft haar geholpen de diversiteit van de menselijke ervaring te waarderen en heeft ertoe geleid dat ze steeds meer geïnteresseerd is in waarom mensen zijn zoals ze zijn. Na haar afstuderen ging ze naar de Globe om de rol van Celia te spelen in de film How Do You Like it en speelde ze de hoofdrol voor de Willow Shields in de speelfilm Rainbow,

Tessa werd toegelaten tot de American Academy of Dramatic Arts in Los Angeles, Californië. Het is dankzij deze zem dat ze verliefd werd op acteren. In 2019 voltooide ze haar studie voordat ze in de Verenigde Staten voor film en theater ging werken. Haar theatercredits omvatten Abigail in Melting Pot, R.P. McMurphy in One Fly over the Cuckoo’s Nest en Vanessa in Heights. Tessa is in het bezit van een ATCL-diploma en is een gepassioneerd schrijver, zanger, componist en muzikant.

Vorige

Willekeurige variatie: Dino Foury Zwart

(Foto: Hasbro)

Naam: Kans Perez

De kleur van de rangers: Zwart

De naam van het personage: Javi

Bio:

Chance Perez werd gedood op de 10e. Geboren in november 1997, zoon van Sean Lanie Perez en Albert Louis Perez, Jr. Hij heeft twee zussen: Aspen Kay Perez en Presley Kay Perez.

Opgegroeid in Seal Beach, Californië, heeft Chance een diepe passie voor de entertainmentindustrie sinds zijn jeugd. Sinds hij bij America’s Got Talent and the Boyband Project is gekomen, heeft hij een grote platencontract getekend met Hollywood Records en won hij de ABC Boyband serie op In Real Life. Hij werd geïnspireerd door zijn vader, een muzikant die op achtjarige leeftijd zijn geluk verloor. Hij zei van zijn vader dat hij de grootste inspiratiebron was.

Chance heeft een vijf jaar oude dochter, Brooklyn, die zijn trots en vreugde is. Voordat hij in de showbusiness kwam, was hij EMT gecertificeerd en volgde hij een brandweertraining om hen te ondersteunen.

Chance, een zelfbenoemde Super Power Rangers fan, groeide op in de serie. De droom om deel uit te maken van deze erfenis is uitgekomen.

Tijdens het filmen van de Power Rangers in Nieuw-Zeeland is Chance ook bezig met de solomuziek die we de komende maanden kunnen verwachten.

Vorige

Animal Sidequick

Als je personage een dier of een hulprobot had, wat zou het dan zijn en waarom? Ik zou een kleine aap hebben die Rainer heet en die een kleine tacowinkel heeft. Ja, het is heel specifiek, maar beoordeel me niet!

Zato had de Velociraptor als medeplichtige, zei Curry.

Ollie zou zeker een soort van robotachtige reptielenassistent hebben, zei Moya. Persoonlijk wil ik de haai meenemen als mijn assistent. Ik hou van de zee, en het zou geweldig zijn om een haaienvriend in het water te hebben als ik aan het surfen ben!

Ik denk dat Amelia een hond zou hebben, zei Dino. En ik denk zoiets als een golden retriever of een labrador. Om precies te zijn, ik denk dat zijn naam Ranger zou zijn.

Zonder twijfel zou ik een kleine sabeltandtijger genaamd Billy hebben die van atletiek houdt,” zei Rao. Ik denk dat ze bijzonder goed is in het verspringen!

Geen oordeel van mijn kant! 🙂 Ik zou zeggen dat als ik een dier moest kiezen voor mijn karakter, ik zou kiezen voor de Zwarte Feniks,” zei Perez. Ik heb geen concrete redenen, maar ik vind het leuk dat de feniks symbool staat voor transformatie, wedergeboorte en hoop. Ik zou zeggen dat hij een uitstekende metgezel is.

Vorige

Bereid je voor op Wrath Dino

Hier is een voorproefje van Dino Furia uit de laatste trailer.

65 miljoen jaar geleden bracht een oude kracht de kracht van het morfinennetwerk naar de planeet Aarde. Nu de krachten van het kwaad aan de macht zijn, moet een groep helden de uitdaging aangaan. Het gebruik van de morfine net-energie met de prehistorische kracht van Dino Furia. Ze zullen ongelooflijke nieuwe morphers, dino-aangedreven wapens, krachtige nieuwe zords en verbazingwekkende nieuwe mega-zords openen. In de traditie van de Dinosaurussen van het oude team wordt een nieuw record gevestigd, dat van Power Rangers Dino Fury.

De successen van Dino Furia in 2021.

Overzicht

You May Also Like

‘We’re truly blood brothers’ – Stanford coach David Shaw and his recent fight to save his brother, Eric

David Shaw comes into the infirmary and sits by the bed. He…

Lions-Vikings Line: Detroit Underdogs To Last Place Team

Getty Kirk Kuzens will play in Lviv in 2019. The Detroit Lions…

LA County Reports 1,413 New COVID-19 Cases, 5 Deaths –

Los Angeles (CBSLA) – The Los Angeles County Department of Health reported…

New York Mets to focus on hiring general manager, abandon baseball president search

NEW YORK — The New York Mets have given up looking for…